Welkom bij

Grandcafé burgerzaken

Koningsplein 2 / 2981EA / Ridderkerk / 0180 - 22 17 90

Eten bij Burgerzaken

grandCafé tijdelijk gesloten

Helaas is het onder de huidige omstandigheden erg ingewikkeld om het team op peil te houden. Daardoor zijn wij helaas genoodzaakt om Grandcafé Burgerzaken tijdelijk te sluiten. Op deze manier kunnen wij onze teams bundelen, zodat we in Hotel Ridderkerk voldoende medewerkers kunnen blijven inzetten.

Wanneer u voor komende dagen een reservering heeft in Grandcafé Burgerzaken dan zullen wij contact met u opnemen.

Uiteraard houden wij u via onze website en social media kanalen op de hoogte van de ontwikkelingen.

Grandcafé Burgerzaken vindt u op een unieke locatie, midden in het centrum en in het Gemeentehuis van Ridderkerk. Perfect voor uw lunch tijdens het winkelen of voor een gezellige avond uit. De naam Burgerzaken verwijst naar de locatie van het Grandcafé in het Gemeentehuis van Ridderkerk

Bij Grandcafé Burgerzaken kunt u lunchen, dineren en borrelen. We hebben diverse zitjes en een gezellige vide. Bij de inrichting van het Grandcafé is gekozen voor opvallende kleurencombinaties en is de metershoge wandschildering met diverse items uit de Ridderkerkse geschiedenis een echte eyecatcher!

Grandcafé Burgerzaken is zowel per auto als met openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar en ook parkeren in de nabije omgeving is geen enkel probleem.

We hopen u snel te mogen begroeten in Grandcafé Burgerzaken!

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-75238316-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');